0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Rundvlees kun je combineren met veel verschillende rode wijnen. Je kiest meestal voor wijnen met een medium body, smaakvol maar niet met teveel tannine. Gestoofde gerechten die kruidig en soms een beetje zoetig zijn vragen om een rijpere, meer fruitigere en intensere rode wijn. Gegrild rood vlees kan weer een wat stevigere en vollere rode wijn hebben. Hou zeker rekening met de sauzen. Een goede jus gaat goed in combinatie met rode wijn maar béarnaise is weer moeilijker in combinatie met wijn. Hulp nodig? U kunt mij altijd mailen en geef u een goede suggestie!

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €50
Blauwe druivenrassen
  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • Syrah
  • Tempranillo
  • Grenache
  • Montepulciano
  • Sangiovese
  • Monastrell
  • Zinfandel/Primitivo
  • Corvina
  • Overige blauwe druivenrassen
Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »