0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Gerechten met gevogelte, bijvoorbeeld kip en parelhoen, maar ook gerechten met varkensvlees en kalfsvlees zijn zeer interessant om te combineren met wijn. Afhankelijk van de garnituren, sauzen en bereidingswijze kun je kiezen voor zowel witte als rode wijnen. Over het algemeen kun je stellen dat je kiest voor wat vollere witte wijn die veel smaak bevat. Maar ook wat fruitigere en lichtere rode wijnen zijn een uitstekende maaltijdbegeleider.

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €20
Blauwe druivenrassen
  • Syrah
  • Grenache
  • Montepulciano
  • Sangiovese
  • Monastrell
  • Zinfandel/Primitivo
  • Corvina
  • Overige blauwe druivenrassen
Witte druivenrassen
  • Chardonnay
  • Pinot Grigio
  • Chenin Blanc
  • Viognier
  • Verdejo
  • Trebbiano
  • Grenache Blanc
  • Overige witte druivenrassen
Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »