Wit vlees
Franz Keller Oberbergener Bassgeige Chardonnay is een Bourgognische Chardonnay uit Baden, Duitsland!
Lees meerEen rijke, aromatische wijn van Castel Firmian! Deze Pinot Grigio Riserva is na vergisting 8 maanden op eiken gelagerd wat diepte, gulheid en intensiteit geeft!
Lees meerEen geweldige gelaagde en krachtige Pinot Noir van het wijnhuis Montes uit Chili. Indrukwekkend, intens fruitig, complex. Bestel snel hier!
Lees meerUit het oudste D.O. van Áragon, noord Spanje komt deze volle en stevige wijn gemaakt van oude Garnacha wijnstokken. Fruitig, goede structuur, beetje kruidig en subtiel eikenhout gebruik.
Lees meerEsporão Monte Velho is een heerlijke zachte, licht kruidige rode wijn uit Portugal. Verrassend lekker, ruim op voorraad!
Lees meerDeze 100% Viognier is van uitmuntend niveau. In de neus aroma's van abrikoos en lentebloesem. De smaak is vol en aromatisch met een mooie zuurgraad!
Lees meerEen complexe en chique Chardonnay uit Chili van het tophuis Montes. Rijkheid en frisheid, balans, goed fruitig en een iets getoast karakter.
Lees meerHöllerer Gruner Veltliner Hasel is een verfrissende en sappige Gruner Veltliner met een volle aromatische smaak. Elegant en krachtig tegelijk.
Lees meerGenereuze Chileense Chardonnay, veel wit exotisch fruit en zacht makende vanille en hazelnoot. Romig en vol.
Lees meerMisschien onbekend maar wat een wijn! Echt gemaakt voor de rijke, volle gerechten. 24 maanden rijping waarvan 12 op eiken!
Lees meerGerechten met gevogelte, bijvoorbeeld kip en parelhoen, maar ook gerechten met varkensvlees en kalfsvlees zijn zeer interessant om te combineren met wijn. Afhankelijk van de garnituren, sauzen en bereidingswijze kun je kiezen voor zowel witte als rode wijnen. Over het algemeen kun je stellen dat je kiest voor wat vollere witte wijn die veel smaak bevat. Maar ook wat fruitigere en lichtere rode wijnen zijn een uitstekende maaltijdbegeleider.