Rood vlees
Uit het oudste D.O. van Áragon, noord Spanje komt deze volle en stevige wijn gemaakt van oude Garnacha wijnstokken. Fruitig, goede structuur, beetje kruidig en subtiel eikenhout gebruik.
Lees meerLa Ferme du Mont Gigondas "Jugunda" is stevige Gigondas in een fruitige en kruidige stijl. Ongefilterd en gemaakt van Grenache en Syrah druiven!
Lees meerDe Ultra Malbec van Kaiken is degene welke je wilt drinken bij een mooie maaltijd. Belangrijkste is misschien wel dat niks in overdaad is maar perfect in balans.
Lees meerLa Ferme du Mont Chateauneuf-du-Pape is een krachtige en complexe rode wijn uit de Rhone, Frankrijk. Top wijn van een gerespecteerd wijnmaker!
Lees meerDe Le Ragose Valpolicella Ripasso is een rijke, volle maar vooral klassiek gemaakte ripasso. Deze wijn is gemaakt met oog op de klassieke stijl, dus krachtig zonder een overdaad in fruitzoet. Een echte liefhebbers wijn!
Lees meerEen 100% Syrah die kruidig én fruitig tegelijk is. Intense en smaakvolle wijn waarvoor je een avond de tijd moet nemen. Pruimen, bramen en kruiden zijn de meest herkenbare aroma's.
Lees meerEen van de best verkochte malbec van dit moment. Kaiken uit Argentinië heeft hiermee een heerlijk glas en verrassend betaalbaar!
Lees meerCarmenère is het succesnummer voor Chileense rode wijnen. Intens, altijd iets kruidig, cacao en lekker krachtig en fruitig tegelijk. Bestel de Montes Alpha Carmenère 11 + 1 fl. Gratis!
Lees meerMisschien onbekend maar wat een wijn! Echt gemaakt voor de rijke, volle gerechten. 24 maanden rijping waarvan 12 op eiken!
Lees meerRundvlees kun je combineren met veel verschillende rode wijnen. Je kiest meestal voor wijnen met een medium body, smaakvol maar niet met teveel tannine. Gestoofde gerechten die kruidig en soms een beetje zoetig zijn vragen om een rijpere, meer fruitigere en intensere rode wijn. Gegrild rood vlees kan weer een wat stevigere en vollere rode wijn hebben. Hou zeker rekening met de sauzen. Een goede jus gaat goed in combinatie met rode wijn maar béarnaise is weer moeilijker in combinatie met wijn. Hulp nodig? U kunt mij altijd mailen en geef u een goede suggestie!