Overzichts wijnproeverijen

Wijnproeven tussen de stellingen:

 

In het laatste kwartaal van 2017 organiseren wij een aantal keer een wijnproeverij "wijnproeven tussen de stellingen". Op deze zaterdagmiddagen staat er een selectie van minimaal 15 wijnen open bij 't afhaalpunt, die geproefd kunnen worden. Dit zullen iedere keer diverse wijnen zijn afgestemd op het moment. 

Uiteraard zorgen we voor een lekkere versnapering. Dit zullen heerlijke Italiaanse delicatessen zijn, die indien gewenst ook nabesteld kan worden. 

De wijnproeverij wordt gehouden op:

  • Zaterdag 30 september
  • Zaterdag 28 oktober
  • zaterdag 25 november
  • zaterdag 9 december
  • zaterdag 23 december --> Kerstspecial
  • zaterdag 30 december --> Champagne & andere Bubbels

De wijnproeverij vind doorlopend plaats tussen 15u en 18u. Je kunt zelf bepalen welke wijnen je proeft en hoeveel tijd je daarvoor wenst te nemen. 

De kosten voor deze wijnproeverij bedragen €7,50 p.p. en dienen vooraf te worden voldaan. Indien je direct een bestelling plaatst van €75,- verrekenen wij het toegangskaartje.

Je kunt aangeven op welke datum je wijn komt proeven. Het aanmelden is noodzakelijk aangezien de wijnproeverij een besloten karakter heeft. Zodra je je toegangskaartje hebt besteld & betaald is je aanmelding definitief!

Wij hebben er veel zin in, heel graag tot bij een van de wijnproeverijen!

Klik snel hier om een toegangskaartje te bestellen!

Locatie:

't Afhaalpunt van Leidscherijnwijn.nl, 't Zand 46c in De Meern. De ingang van de 't afhaalpunt is direct naast Restaurant Rare Jongens.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »