Overzichts wijnproeverijen

Wat leuk dat je interesse hebt in een overzichts-wijnproeverij bij leidscherijnwijn.nl.

De openbare wijnproeverij van 2016 is inmiddels geweest. Het was wederom een prachtige avond, met prachtige wijnen, heerlijke amuses en goede gesprekken. De foto's van de proeverij volgen snel op deze pagina.

Locatie:

Ook deze keer wordt de wijnproeverij gehouden bij Restaurant Dengh in Terwijde, Leidsche Rijn. Het adres is: Enghlaan 17, 3543 BD Utrecht. De wijnproeverij duurt van 19u tot maximaal 23:00uur.

Hoe gaat zo'n proeverij?

Bij binnenkomst, de deuren gaan om 19u open, ontvang je een wijnglas die je de hele avond gebruikt. Je kunt dan langs de diverse tafels lopen en zelf bepalen wat je wilt proeven. Je kunt je dus meer concentreren op 1 soort wijn, maar je kunt ook van alles proeven. Het is aan te raden om te beginnen met mousserende wijnen, vervolgens wat witte wijnen te proeven en daarna over te gaan op rode wijnen. Afsluiten met een mooi glas port of dessert wijn is uiteraard een goed idee. Het einde van de wijnproeverij zal rond 23u zijn.

Restaurant Dengh serveert meerdere lekkere hapjes gedurende deze avond.

De kosten voor deze wijnproeverij bedragen €25,00 per persoon.

Bent u nieuwsgierig geworden? In het korte filmpje hieronder ziet u beelden van de wijnproeverij van 2015, en foto's van de proeverij van 2016.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »