Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé €5,25

Oude Kaap Rosé

€5,25
Op voorraad
  • Als u 12 van "Oude Kaap Rosé" koopt, dan krijgt u 1 gratis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis bezorging in Leidsche Rijn en omgeving!
  • Fysieke winkel Open don t/m zat!
  • Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Informatie

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.

 
Voor de Oude Kaap wijnen heeft men de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren bepalen de wijnmakers op dit Estate welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.
 
De Blanc de Noir is de Rose wijn van de Oude Kaap. Bewust op de markt gekomen omdat de vraag naar Rose weer helemaal in de lift zit. De wijn wordt vervaardigd uit een blauwe druivensoort nl. de Pinotage.De lichtroze kleur komt tot stand doordat men het sap maar zeer kort in contact laat met de schillen, zodat de schillen niet veel kleurstoffen kunnen afgeven aan het sap.
Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »